Spring til indhold

Køb af bolig

Husene i Holdepunktet er ejerboliger og sælges på det almindelige ejendomsmarked. 

Vi har en venteliste, hvor du kan blive opskrevet. Denne bruger vi som kontaktliste, når husene sættes til salg. Hvis du ønsker at blive opskrevet på ventelisten, er du velkommen til at bruge kontaktformularen og dermed skrive en e-mail til os.

Holdepunktet fordeler sig på 4 hustørrelser. 91m2 og 110 m2 som er etplanshuse, og 124 m2 og 136 m2 som er toplans. Desuden har vi et fælleshus i et plan som er på 306 m2.  

Før du køber

Når du har været ude og se på huset og er kommet langt i din endelige overvejelse om købet anbefaler vi kraftigt at du kommer til en fællesspisning for at afprøve stemningen og se om det er noget for dig. Derudover anbefaler vi også at man kontakter en fra flyttegruppen så man har talt med flere så er chancen for et godt match større. 

Når du har købt

Fællesskabet står højt, der er derfor en forventning om at man udover at deltage i madlavning hver 4. uge også deltager i fælles arbejdsdage samt melder sig ind i en embedsgruppe som varetager forskellige arbejdsområder i bofællesskabet    

Bebyggelsesplan

På udearealet er der legeplads, højbede, frugtbuske, boldbane, borde og bænke. De brede stier er udformet som armeret græs med fliser i siden. 

Ved siden af fælleshuset er der fælles parkeringsplads. Der er således bilfrit område med gang- og cykelstier mellem husene. Stierne kan naturligvis godt holde til kørsel med flyttevogn, når man flytter ind eller ud – eller skal have nyt køleskab.